Activitats

Pròxims esdeveniments oberts

14Jul09:0015:00Saltapins

28Jul08:0016:00Ruta aquàtica pel riu Villahermosa a Cedraman

Pròxims esdeveniments socis

14Jul09:0015:00Saltapins

28Jul08:0016:00Ruta aquàtica pel riu Villahermosa a Cedraman

Pròxims esdeveniments federats

No hi ha esdeveniments

Com funcionen les activitats?

Encara que les sortides i altres esdeveniments organitzats per l’Aula de Natura es publiciten també per les xarxes socials del club, la sol·licitud de participació es realitza exclusivament a través de l’apartat “activitats” d’aquest web.

En primera instància, es dóna prioritat als socis perquè s’inscriguen. Quan s’apropa la data de celebració de l’activitat la inscripció s’obre a tothom qui siga simpatitzant de l’Aula.

El haver-se inscrit no garanteix la participació. Hem d’esperar la confirmació per part del responsable de l’activitat. Es prioritzarà l’estricte ordre d’inscripció, però el responsable o l’entitat pot cancel·lar la inscripció d’aquelles persones que no es consideren aptes per a l’activitat a realitzar.

Converteix-te en soci

T’agrada la Natura? Tant si practiques esports de muntanya com si simplement gaudeixes passejant pel bosc, a l’Aula de Natura hi tens cabuda. Fer-se’n soci representa donar-li ales a la nostra afició.

Convertix-te en simpatizant

Fes-te simpatitzant i podràs participar a les activitats ofertes pel club. Així de fàcil. Només has d’omplir el següent formulari i acceptar les normes del club.

Vols formar part de la nostra família?

Soci

Tant si practiques esports de muntanya com si simplement gaudeixes passejant pel bosc, a l’Aula de Natura hi tens cabuda. Tingues preferència a l’hora d’inscriure’t a les activitats, participa i sigues un més del club.

Simpatitzant

T’agraden els esports de muntanya? T’interessen les nostres activitats?
Fent-te simpatitzant de l’Aula de Natura podràs accedir a la nostra programació i gaudir de la natura amb nosaltres. Així de fàcil.

Vull inscriure'm a alguna activitat

Si voleu participar en alguna de les activitats ofertes pel club, només heu d’iniciar sessió en el vostre compte de soci, seleccionar l’activitat i clicar al botó d’inscripció. En cas que no estigueu federats, cal indicar-ho perquè el club us tramite una llicència de cap de setmana.

No espereu fins el darrer moment per apuntar-vos. Recordeu que, per raons organitzatives i d'administració, quatre dies abans de la sortida es tanca la inscripció.

No cal ser soci de l'Aula per inscriure's a les nostres activitats, però sí us haureu de fer simpatitzants de l'entitat. Un cop hagueu omplert el formulari i acceptat les normes del club, se us donarà un usuari i contrasenya perquè pugueu inscriure-us a les activitats ofertades. Els socis però, tenen preferència per apuntar-s'hi. Això no vol dir que en qualsevol moment se us haja d'anular la vostra inscripció, però sí pot succeir que quan el període d'inscripció s'òbriga per als simpatitzants, l'activitat ja estiga completa.

Si per qualsevol motiu no podeu assistir a la sortida a la qual hi sou inscrits, cancel·leu la vostra inscripció, alliberant la plaça per a una altra persona. En cas de cancel·lacions recurrents sense motiu justificat, es procedirà a sancionar la persona durant un determinat període de temps sense poder-s'hi inscriure a determinades activitats.

Punt de trobada

La pràctica d’esports de muntanya requereix el desplaçament al lloc on es desenvoluparà l’activitat. Per qüestions organitzatives i de minimitzar l’impacte ambiental, es determina un punt de trobada des del qual el grup participant en la sortida s’organitza en cotxes per dirigir-se al punt d’inici. El desplaçament es duu a terme en automòbils particulars. Els ocupants de cada vehicle han de repartir-se el cost del trasllat. La quantia acostuma a vindre especificada per part de l’organització considerant la distància a cobrir.

Direcció

Av. Tarragona, 41.
L'aparcament en front del poliesportiu.

Horari

L’hora de sortida varia segons l’època de l’any i el tipus i durada de l’activitat a realitzar. Consulteu la informació oferta a la programació i contacteu sempre l’organitzador, qui confirmarà la vostra assistència. Es demana puntualitat. El grup no acostuma a esperar més enllà dels cinc minuts de cortesia.

Vull inscriure'm a alguna activitat

Si voleu participar a alguna de les activitats ofertes pel club, només heu d’iniciar sessió en el vostre compte de soci, seleccionar l’activitat i clicar al botó d’inscripció. En cas que no estigueu federats, cal indicar-ho perquè el club us tramite una llicència de cap de setmana.

No espereu fins el darrer moment per apuntar-vos. Recordeu que, per raons organitzatives i d'administració, quatre dies abans de la sortida es tanca la inscripció.

No cal ser soci de l'Aula per inscriure's a les nostres activitats, però sí us haureu de fer simpatitzants de l'entitat. Un cop hagueu omplert el formulari i acceptat les normes del club, se us donarà un usuari i contrasenya perquè pugueu inscriure-us a les activitats ofertes. Els socis però, tenen preferència per apuntar-s'hi. Això no vol dir que en qualsevol moment se us haja d'anular la vostra inscripció, però sí pot succeir que quan el període d'inscripció s'obra per als simpatitzants, l'activitat ja estiga completa.

Si per qualsevol motiu no podeu assistir a la sortida a la qual hi sou inscrits, sempre la podeu cancel·lar, alliberant la plaça per una altra persona. En cas de cancel·lacions recurrents sense motiu justificat, es procedirà a sancionar la persona durant un determinat període de temps sense poder-s'hi inscriure a determinades activitats.

8 Years Experience

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support

X

Texto para el formlario de propuesta de eventos

sub titulo propuesta de eventos

Debe iniciar sesión para enviar eventos
Acceso Registrarse

X
X
X