Federa’t

Federa’t amb
l’Aula de Natura

Federar-se a través de l’Aula de Natura és de llestos. Per què? Doncs per dues senzilles raons: és més econòmic i més còmode. Et calen més motius?

Surt més barat perquè la quota anual de l’Aula de Natura és més baixa que la diferència de preu de la llicència federativa per a qui la tramita sense pertànyer a cap club.

També és més còmode perquè el club s’encarrega de gestionar la tramitació de la llicència a tots els socis. Només ens has d’indicar quin tipus de llicència necessites. Et passarem nosaltres el càrrec i et lliurarem la teua targeta federativa.

Vols formar part de l’Aula de Natura?

Tarifes
Llicència 2022

Disposar d’una llicència federativa ens permet realitzar la nostra activitat de muntanya amb seguretat, sabent que tenim una cobertura mèdica i de rescat per poder cobrir qualsevol incidència que puga ocòrrer durant la seua pràctica.

Però una llicència és molt més que una assegurança. Estant federats gaudim de descomptes en refugis de muntanya i botigues esportives. A més, tenim accés a revistes especialitzades i podem inscriure’ns als programes d’iniciació esportiva i de tecnificació de la Federació.

Per als més competitius, la llicència federativa els otorga la possibilitat de participar en campionats oficials i accedir a subvencions per a esportistes d’elit.

Tarifes Majors Juvenil Infantil
LICENCIA AUTONÓMICA*
46,70 €
33,8 €
NO DISPONIBLE
A. PRESTACIONS BÀSIQUES**
68,15 €
50,90 € / 36,15 € LF*
28,90 € / 18,90€ LF*
B. ESPAÑA, PIRINEO FRANCÉS, ANDORRA Y PORTUGAL.
97,95 €
80,70 €
51,00 €
C. MUNDIAL, HASTA 7000 m.
137,65 €
120,40 €
107,90 €
D. MUNDIAL, MÁS DE 7000 M · Complemento Expediciones. ***
350,00 €
350,00 €
350,00 €

* COMUNIDAD VALENCIANA + Tarragona, Teruel, Cuenca, Albacete y Murcia. Sólo hasta 2000 metros. Sólo Senderismo, Marcha Nórdica, Campamentos, Rocódromo,  Excursionismo, Joëlette, Marcha Acuática. No válida para competición.
** Si estás federado/a, puedes tramitar la licencia de tus hijos/as menores como Licencia Familiar.
*** Para obtener la Modalidad D, es necesario estar ya en posesión de la Modalidad C.
* LF: Licencia Familiar

Federa’t amb nosaltres

Socis i simpatitzants de
Aula de Natura

Cada desembre el club inicia la campanya de federatives per l’any vinent contactant tots els socis, qui tan sols han d’indicar la modalitat de federativa desitjada.
El club passa automàticament el càrrec de la quota anual i la federativa, que és lliurada tan aviat com estiga disponible.

Els socis no federats que vulguen participar en alguna activitat, reben automàticament el càrrec de la federativa de cap de setmana. El club s’encarrega de la seua tramitació sense que supose cap molèstia pel soci.

Els simpatitzants no federats que vulguen participar en alguna activitat han de satisfer el pagament de la llicència federativa de cap de setmana mitjançant transferència bancaria. El club s’encarrega de la seua tramitació.”

Click or drag a file to this area to upload.

Federat amb nosaltres

Socis i simpatitzants de Aula de Natura

Precio etc..Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque a quam nisi. Quisque quis nisl varius, suscipit ante a, convallis nunc. Suspendisse laoreet enim a ex efficitur ultricies. Suspendisse porttitor neque ut enim tempor cursus.

Nous usuaris

Precio etc… Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque a quam nisi. Quisque quis nisl varius, suscipit ante a, convallis nunc. Suspendisse laoreet enim a ex efficitur ultricies. Suspendisse porttitor neque ut enim tempor cursus.

X

Texto para el formlario de propuesta de eventos

sub titulo propuesta de eventos

Debe iniciar sesión para enviar eventos
Acceso Registrarse

X
X
X